Reducere!

Jamon de MANGALITA ALW084 (Livrare in 24h!)

JAMONUL MANGALICA

BONE IN – REF: MG

Jamonul provine din porcul Mangalica, rasa de

porc cu par lung, provenit din Ungaria pe aceleași

linia de sânge mediteraneeană ca porcul Ibérico.

Greutate aproximativa 8-9kg

Pretul afisat este la bucata.

Temperatura de pastrare este de aprximativ 15-20 C intr-un spatiu aerat fara umezeala.

1.599,00 lei 1.399,00 lei

JAMONUL MANGALICA

BONE IN – REF: MG

Acest Jamon provine din porcul Mangalica, rasa de

porc cu par lung, provenit din Ungaria pe aceleași

linia de sânge mediteraneeană ca porcul Ibérico.

Nota producatorului (Monte Nevado)

În 1991  am descoperit această rasă uitată, la marginea drumului,rasa

fiind pe cale de dispariție. Astăzi producem cca. 10.000 jamboane maturate

Mangalica  pe an.

Acești porci tolerează ierniile dure și veri calde

din stepa ungară.

Hrănirea naturală a acestuia cu porumb, grâu și liber pășunat face ca jambonul maturat sa fie de cea mai buna calitate.

Porci de  Mangalica sunt hrăniti în câmpurile maghiare și

Jamboanele sunt procesate si maturate în Spania de către Montenevado.

Notă de degustare: carnea are nuanțe intense de roșu cu spectaculos

marmorat. Carnea ușor grasă și fluidă imediat

se așează în gură. O aromă delicată și distinctivă

cu indicii de nuci care persistă în palatul dvs.

Ingrediente: șuncă de porc Mangalica, sare mediteraneană de mare

PRODUS DIN SPANIA

Fără gluten, fără alergen, fără OMG

Conservanți

MANGALICA HAM

BONE IN – REF: MG

Naturally air dried in the Spanish mountains.

This ham comes from the Mangalica pig, an indigenous

pig with long, curly hair from Hungary with the same

Mediterranean bloodline as the Ibérico pig.

In 1991 we discovered this forgotten breed , on the brink

of extinction. Today we produce approx. 10.000 cured

Mangalica hams a year.

These pigs tolerate the harsh winters and hot summers

of the Hungarian steppe. Its penchant for roaming and

its natural feeding on corn, wheat and grassland, along

with the maturity it reaches, makes it ideal for the

highest quality cured products.

The Mangalica pigs are fed in the Hungarian fields and

their hams and shoulders cured in Spain by Montenevado.

Tasting note: meat has intense hues of red with spectacular

marbling. The lightly fatty and fluid meat immediately

settles in your mouth. A delicate and distinctive aroma

with hints of nuts lingers in your palate.

Ingredients: Mangalica pork ham, mediterranean sea salt

PRODUCT FROM SPAIN

Gluten free, allergen free, GMO free

preservatives

 

Timpul de conservare: 20 pana la 24 de luni.
Mentiune:Jambonul are aproximativ 8-9 kg
Pretul afisat este pentru o bucata!

Nu există recenzii până acum.

Be the first to review “Jamon de MANGALITA ALW084 (Livrare in 24h!)”