În stoc

Pachet Cadou Jamon ALW052 Paleta 5Kg DUROC /SERRANO POSTIGO “JS” GRAN RESERVA + Suport + Cutit profesional

(1 customer review)
5.00 out of 5

Setul cadou este compus din:

– paleta (spata porc) Duroc

– suport special jamon din lemn

-cutit special din inox

Intre anii 1882 si 1885 rasa porcilor Duroc a fost oficial recunoscuta in toata lumea. Culoarea acestora – rosu – ruginiu – este  deosebita fata de culoarea celorlalte rase si sunt renumiti pentru  pentru calitatea  deosebita a carnii.

Carnea Jamonului/paletei Duroc provine de la porci din rasa Duroc, hraniti cu cereale. Perioada de maturare a jamonului este mai lunga , intre  14-30 luni, in instalatii speciale de uscare, pana cand ajunge la starea  optima de taiat si consumat.

Intervalul de greutate: 4,5 kg – 6 kg

 

529 lei

Setul cadou este compus din:

– paleta (spata porc) Duroc/Serrano Postigo

– suport special jamon din lemn

-cutit special din inox

Intre anii 1882 si 1885 rasa porcilor Duroc a fost oficial recunoscuta in toata lumea. Culoarea acestora – rosu – ruginiu – este  deosebita fata de culoarea celorlalte rase si sunt renumiti pentru  pentru calitatea  deosebita a carnii.

Carnea Jamonului/paletei Duroc provine de la porci din rasa Duroc, hraniti cu cereale. Perioada de maturare a jamonului este mai lunga , intre  14-30 luni, in instalatii speciale de uscare, pana cand ajunge la starea  optima de taiat si consumat.

Intervalul de greutate: 5 – 6 kg

Valorile  nutritionale ale jamonului:

Jamonul spaniol este bogat in proteine, in vitamina B1, fier, zinc si magneziu, fiind alimente 100% naturale si cu un aport energetic moderat :  Valoare energetica / 100g produs -242 kcal,Umiditate -57,5% , Proteine -28,5% , Lipide – 14,5% Carbohidrati – 0%

Recomandari de servire:

Temperatura optima de servire: 20 ° – 24 °C.

Pentru a  savura si a va bucura de subtilitatile acestui jamon, feliile trebuie taiate foarte fin. In Spania, jamoanele crud-uscate stau la baza traditionalelor tapas (aperitive tipic spaniole, apreciate in toata lumea ca parte esentiala a dietei si obiceiurilor alimentare mediteraneene). Pentru a prepara tapas, jamonul trebuie feliat foarte fin si insotit de vin rosu sau bere, paine cu rosii si ulei de masline, masline verzi, fructe de mare etc.).

 

Tip de Jamon

Duroc

  1. Lazar Dan
    5 out of 5

    (proprietar verificat)

    Livrare rapidă, produs excelent. Mă bucur de asemenea produse și în Romania noastră. Recomand cu încredere.

Adaugă o recenzie