0722523093 office@atalantalogistic.ro

Cum se face paella: 8 secrete care vă garantează succesul

Variantele de paella sunt nenumărate și fiecare mai schimbă din ingrediente după pofta inimii: unii vor cârnați, alții pui, sau poate fructe de mare, cât despre legume, o întreagă grădină își dispută locul în tigaie.

Rețete pentru Paella

Dragi prieteni, cititori și clienți, obiectivul acestei publicații este să ne extindem experiența, deoarece suntem mari iubitori de paella și, alături de câțiva prieteni, ne bucurăm să împărtășim experiența și cultura ancestrală din Valencia, Spania.

Tapas

Paine prajita frecata putin cu usturoi si unsa cu ulei de masline, peste care se pune crema de branza si o felie subtire si “mototolita” de Jamon spaniol. Pe langa acest Tapas de baza cu jamon, lasati imaginatia sa “zburde” cu orice alt ingredient va vine in minte…!!!

Pofta Buna!

Tapas 2

O reteta simpla cu paine prajita, un pic de ulei de masline, 2 felii subtiri de rosie si o felie de jamon asortata cu o frunza de patrunjel.

Pofta Buna!

Tapas 3

Paine prajita, unsa cu pasta de usturoi si patrunjel, o felie generoasa dar subtire de jamon, asezonata cu masline verzi spaniole.

Pofta Buna!

Tapas Varios

O varietate de ingrediente si condimente in acest Tapas.

Pofta Buna!

Tapas 4

Jamon spaniol cu pepene galben si busuioc.

Pofta Buna!

Tapas Varios 2

O varietate de ingrediente si condimente in aceasta noua reteta de Tapas.

Pofta Buna!

Tapas 5

Un triunghi de pepene cu o bucatita de branza fetta, o feliuta de piersica si un slice generos de Jamon Spaniol. Ceva usor de….vara!!!

Pofta Buna!

error: Content is protected !!
×