Denumirea de rub folosită în gastronomie desemnează acele condimente care se folosesc pentru carne și care se aplică prin frecare, îmbogățind astfel aroma cărnii și oferindu-i un gust unic. Barbecue Rub face parte dintr-o selecție de 8 sortimente care au fost dezvoltate în Spania de către măcelari, acestea fiinf recomandate pentru carnea de porc, vită, oaie, pui și pește, oferindu-le o aromă exotică.
Imbogățește gustul fripturilor la grătar cu acest condiment special creat pentru a potența gustul de carne friptă. Freacă bine carnea cu aceste condiment, las-o la frigider peste noapte, iar a doua zi prăjește și savurează împreună cu o garnitură și sosul preferat. Transformă o simplă friptură la grătar într-un spectacol gastronomic și nu ezita să experimentezi!
Ingrediente: sare, ulei de rapită, muștar, ceapă, paprika, piper, piper roșu deshidratat, chili, zahăr, ierburi aromatice, țelina, extras de paprika
Greutate neta: 70g
Țara de origine: Spania
Nu există recenzii până acum.