Reducere!

Paleta Iberico Duroc “JS GRAN RESERVA” ALW006

Setul cadou este compus din:

– paleta (spata porc) Duroc

– suport special jamon din lemn

-cutit special din inox

Jamonul Spaniol Duroc provine de la de porci din rasa Duroc fiind un tip de jamon cu carne aromata, suculenta și textura delicată. Coloratura carnii este mai rosie , gustul fiind delicios, usor sărat și cu un  buchet de arome delicate. (vezi mai multe detalii mai jos)

539,00 lei 485,00 lei

Intre anii 1882 si 1885 rasa porcilor Duroc a fost oficial recunoscuta in toata lumea. Culoarea acestora – rosu – ruginiu – este  deosebita fata de culoarea celorlalte rase si sunt renumiti pentru  pentru calitatea  deosebita a carnii.

Carnea Jamonului/paletei Duroc provine de la porci din rasa Duroc, hraniti cu cereale. Perioada de maturare a jamonului este mai lunga , intre  14-30 luni, în instalații speciale de uscare, până când ajunge la starea  optimă de tăiat și consumat.

Intervalul de greutate: 5 – 6 kg

Valorile  nutritionale ale jamonului:

Jamonul spaniol este bogat in proteine, in vitamina B1, fier, zinc si magneziu, fiind alimente 100% naturale si cu un aport energetic moderat :  Valoare energetica / 100g produs -242 kcal,Umiditate -57,5% , Proteine -28,5% , Lipide – 14,5% Carbohidrati – 0%

Recomandari de servire:

Temperatura optima de servire: 20 ° – 24 °C.

Pentru a  savura și a vă bucura de subtilitățile acestui jamon, feliile trebuie tăiate foarte fin. In Spania, jamoanele crud-uscate stau la baza traditionalelor tapas (aperitive tipic spaniole, apreciate in toata lumea ca parte esentiala a dietei si obiceiurilor alimentare mediteraneene). Pentru a prepara tapas, jamonul trebuie feliat foarte fin si insotit de vin rosu sau bere, paine cu rosii si ulei de masline, masline verzi, fructe de mare etc.).

Accesati linkul de mai jos pentru a va familiariza cu taierea profesionala a jamonului:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu există încă recenzii.

Be the first to review “Paleta Iberico Duroc “JS GRAN RESERVA” ALW006”