Jamon Paleta ALW006 Duroc/Serrano Postigo “JS GRAN RESERVA”
Jamonul Spaniol Duroc provine de la de porci din rasa Duroc fiind un tip de jamon cu carne aromata, suculenta și textura delicată. Coloratura carnii este mai rosie , gustul fiind delicios, usor sărat și cu un buchet de arome delicate. (vezi mai multe detalii mai jos)
Produsul se livreaza fara suportul si cutitul din imaginea de prezentare.
Pentru a savura Jamonul Spaniol la adevarata sa valoare,va rugam sa respectati intructiunile de pregatire si taiere prezentate.
485 lei
Intre anii 1882 si 1885 rasa porcilor Duroc a fost oficial recunoscuta in toata lumea. Culoarea acestora – rosu – ruginiu – este deosebita fata de culoarea celorlalte rase si sunt renumiti pentru pentru calitatea deosebita a carnii.
Carnea Jamonului/paletei Duroc provine de la porci din rasa Duroc, hraniti cu cereale. Perioada de maturare a jamonului este mai lunga , intre 14-30 luni, în instalații speciale de uscare, până când ajunge la starea optimă de tăiat și consumat.
Intervalul de greutate: 5 – 6 kg
Valorile nutritionale ale jamonului:
Jamonul spaniol este bogat in proteine, in vitamina B1, fier, zinc si magneziu, fiind alimente 100% naturale si cu un aport energetic moderat : Valoare energetica / 100g produs -242 kcal,Umiditate -57,5% , Proteine -28,5% , Lipide – 14,5% Carbohidrati – 0%
Recomandari de servire:
Temperatura optima de servire: 20 ° – 24 °C.
Pentru a savura și a vă bucura de subtilitățile acestui jamon, feliile trebuie tăiate foarte fin. In Spania, jamoanele crud-uscate stau la baza traditionalelor tapas (aperitive tipic spaniole, apreciate in toata lumea ca parte esentiala a dietei si obiceiurilor alimentare mediteraneene). Pentru a prepara tapas, jamonul trebuie feliat foarte fin si insotit de vin rosu sau bere, paine cu rosii si ulei de masline, masline verzi, fructe de mare etc.).
Accesati linkul de mai jos pentru a va familiariza cu taierea profesionala a jamonului:
Tip de Jamon | Duroc |
---|
Nu există recenzii până acum.