Reducere!

Pachet Cadou Jamon ALW052 Paleta Ibérica 5Kg DUROC “JS” GRAN RESERVA + Suport + Cutit profesional (Livrare in 24h!)

(1 customer review)
5.00 out of 5

Setul cadou este compus din:

– paleta (spata porc) Duroc

– suport special jamon din lemn

-cutit special din inox

Intre anii 1882 si 1885 rasa porcilor Duroc a fost oficial recunoscuta in toata lumea. Culoarea acestora – rosu – ruginiu – este  deosebita fata de culoarea celorlalte rase si sunt renumiti pentru  pentru calitatea  deosebita a carnii.

Carnea Jamonului/paletei Duroc provine de la porci din rasa Duroc, hraniti cu cereale. Perioada de maturare a jamonului este mai lunga , intre  14-30 luni, in instalatii speciale de uscare, pana cand ajunge la starea  optima de taiat si consumat.

Intervalul de greutate: 4,5 kg – 6 kg

 

602,00 lei 499,00 lei

Setul cadou este compus din:

– paleta (spata porc) Duroc

– suport special jamon din lemn

-cutit special din inox

Intre anii 1882 si 1885 rasa porcilor Duroc a fost oficial recunoscuta in toata lumea. Culoarea acestora – rosu – ruginiu – este  deosebita fata de culoarea celorlalte rase si sunt renumiti pentru  pentru calitatea  deosebita a carnii.

Carnea Jamonului/paletei Duroc provine de la porci din rasa Duroc, hraniti cu cereale. Perioada de maturare a jamonului este mai lunga , intre  14-30 luni, in instalatii speciale de uscare, pana cand ajunge la starea  optima de taiat si consumat.

Intervalul de greutate: 5 – 6 kg

Valorile  nutritionale ale jamonului:

Jamonul spaniol este bogat in proteine, in vitamina B1, fier, zinc si magneziu, fiind alimente 100% naturale si cu un aport energetic moderat :  Valoare energetica / 100g produs -242 kcal,Umiditate -57,5% , Proteine -28,5% , Lipide – 14,5% Carbohidrati – 0%

Recomandari de servire:

Temperatura optima de servire: 20 ° – 24 °C.

Pentru a  savura si a va bucura de subtilitatile acestui jamon, feliile trebuie taiate foarte fin. In Spania, jamoanele crud-uscate stau la baza traditionalelor tapas (aperitive tipic spaniole, apreciate in toata lumea ca parte esentiala a dietei si obiceiurilor alimentare mediteraneene). Pentru a prepara tapas, jamonul trebuie feliat foarte fin si insotit de vin rosu sau bere, paine cu rosii si ulei de masline, masline verzi, fructe de mare etc.).

 

  1. Lazar Dan
    5 out of 5

    (proprietar verificat)

    Livrare rapidă, produs excelent. Mă bucur de asemenea produse și în Romania noastră. Recomand cu încredere.

Adaugă un comentariu