Căutare produs
Categorii
- Produse Spania 189
- Produse Italia 35
- Promoție 6
- Produse Islanda 1
- Uncategorized 5
Produse recomandate
Afișez 25–48 din 48 de rezultate
-
PromoțieStoc epuizat
JAMON IBERIC Pata Negra Cebo Certificada ALW101
Jamonul Iberic de Cebo este un tip de jamon a carui carne provine de la porc Iberic crescut cu furaje provenite din cereale. Calitatea Jamonului Iberic de Cebo Castillo este data de a...
1.200 leiJamonul Iberic de Cebo este un tip de jamon a carui carne provine de la porc Iberic crescut cu furaje provenite din cereale. Calitatea Jamonului Iberic de Cebo Castillo este data de alimentatia deosebita a porcului, care ii confera carnii suculenta si arome deosebite. Carnea de porc iberic este perfecta, deoarece are un nivel scazut de colesterol si are un continut ridicat de acizi grasi nesaturati. Printre altele, de asemenea, contine acid folic, vitamina E, si B, precum si numeroase minerale precum cupru, fier, zinc, magneziu, calciu si fosfor. În timpul procesului de zvântare grăsimea devine „mono-nesaturată“, adică are un nivel ridicat de acid oleic (benefic pentru organismul uman). Singura grăsime mai bogată în acid oleic este uleiul de măsline. (vezi mai multe detalii mai jos)
Produsul se livreaza fara suportul si cutitul din imaginea de prezentare.
Pentru a savura Jamonul Spaniol la adevarata sa valoare,va rugam sa respectati intructiunile de pregatire si taiere prezentate. -
În stoc
Jamon Paleta Iberica ALW005 (Pata Negra) 75% Bellota JS Reserva
Paleta Iberico de Bellota/Jamonul Iberic de Bellota ocupa un loc special printre delicatesele cele mai apreciate in bucataria mondiala.
Calitatea Jamonului Iberic de Bellota este da...1.299 leiPaleta Iberico de Bellota/Jamonul Iberic de Bellota ocupa un loc special printre delicatesele cele mai apreciate in bucataria mondiala.
Calitatea Jamonului Iberic de Bellota este data de alimentatia deosebita a porcului, care ii confera carnii suculente si aromate, un gust de ghinda unic. Pasunatul in spatii generoase asigura depozitarea grasimii, de o inalta calitate, in muschii animalelor. Toate acestea ii confera carnii o textura marmorata sanatoasa, la fel cu binecunoscuta vita de Kobe. Carnea de porc iberic este perfecta, deoarece are un nivel scazut de colesterol si are un continut ridicat de acizi grasi nesaturati. Printre altele, de asemenea, contine acid folic, vitamina E, si B, precum si numeroase minerale precum cupru, fier, zinc, magneziu, calciu si fosfor. În timpul procesului de zvântare grăsimea devine „mono-nesaturată“, adică are un nivel ridicat de acid oleic (benefic pentru organismul uman). Singura grăsime mai bogată în acid oleic este uleiul de măsline. (vezi mai jos pentru mai multe informatii)Produsul se livreaza fara suportul si cutitul din imaginea de prezentare.
Pentru a savura Jamonul Spaniol la adevarata sa valoare,va rugam sa respectati intructiunile de pregatire si taiere prezentate. -
În stoc
Jamon Paleta Iberica ALW161 (Pata Negra) 75% Bellota HOYOS
Paleta Iberico de Bellota/Jamonul Iberic de Bellota ocupa un loc special printre delicatesele cele mai apreciate in bucataria mondiala.
Calitatea Jamonului Iberic de Bellota este da...1.299 leiPaleta Iberico de Bellota/Jamonul Iberic de Bellota ocupa un loc special printre delicatesele cele mai apreciate in bucataria mondiala.
Calitatea Jamonului Iberic de Bellota este data de alimentatia deosebita a porcului, care ii confera carnii suculente si aromate, un gust de ghinda unic. Pasunatul in spatii generoase asigura depozitarea grasimii, de o inalta calitate, in muschii animalelor. Toate acestea ii confera carnii o textura marmorata sanatoasa, la fel cu binecunoscuta vita de Kobe. Carnea de porc iberic este perfecta, deoarece are un nivel scazut de colesterol si are un continut ridicat de acizi grasi nesaturati. Printre altele, de asemenea, contine acid folic, vitamina E, si B, precum si numeroase minerale precum cupru, fier, zinc, magneziu, calciu si fosfor. În timpul procesului de zvântare grăsimea devine „mono-nesaturată“, adică are un nivel ridicat de acid oleic (benefic pentru organismul uman). Singura grăsime mai bogată în acid oleic este uleiul de măsline. (vezi mai jos pentru mai multe informatii)Produsul se livreaza fara suportul si cutitul din imaginea de prezentare.
Pentru a savura Jamonul Spaniol la adevarata sa valoare,va rugam sa respectati intructiunile de pregatire si taiere prezentate. -
În stoc
Pachet Cadou Jamón Paleta ALW162 (Pata Negra) 50% BELLOTA RESERVA “HOYOS” Paleta Ibérica 5Kg + Suport + Cutit Special Jamon
Jamonul Spaniol tip Paleta este de fapt spata porcului.Ca si calitate, se incadreaza in acelasi regim ca si Jamonul Iberic de Bellota , numai ca dimensiunea este mai mica fata de jamb...
1.375 leiJamonul Spaniol tip Paleta este de fapt spata porcului.Ca si calitate, se incadreaza in acelasi regim ca si Jamonul Iberic de Bellota , numai ca dimensiunea este mai mica fata de jambonul posterior iar greutatea este de aprox 5-6 kg.
La Iberic/Jamonul de Bellota carnea provine de la un porc iberic crescut in salbaticie pe pasuni, iar in ultimele luni de ingrasare a fost hranit ierburi naturale si ghinda. Pulpele de porc iberic se matureaza lent in zonele muntoase cu climat temperat, cu aer uscat in timpul verii si ierni cu temperaturi scazute. Sararea acestora se face si astazi precum odinioara, cu sare extrasa, rafinata si purificata din Marea Mediterana, urmand apoi un proces gradual si natural de transformare si maturare a pulpelor in jamboane crud-uscate.
-
Stoc epuizat
Paleta Iberico de Bellota 75% ALW103 Eticheta rosie- spata porc Iberic hranit cu ghinda
Paleta/Jamonul Iberic de Bellota ocupa un loc special printre delicatesele cele mai apreciate in bucataria mondiala.
Calitatea Jamonului Iberic de Bellota este data de alimentatia d...1.399 leiPaleta/Jamonul Iberic de Bellota ocupa un loc special printre delicatesele cele mai apreciate in bucataria mondiala.
Calitatea Jamonului Iberic de Bellota este data de alimentatia deosebita a porcului, care ii confera carnii suculente si aromate, un gust de ghinda unic. Pasunatul in spatii generoase asigura depozitarea grasimii de o inalta calitate, in muschii animalelor. Toate acestea ii confera carnii o textura marmorata sanatoasa, la fel cu binecunoscuta vita de Kobe. Carnea de porc iberic este perfecta, deoarece are un nivel scazut de colesterol si are un continut ridicat de acizi grasi nesaturati. Printre altele, de asemenea, contine acid folic, vitamina E, si B, precum si numeroase minerale precum cupru, fier, zinc, magneziu, calciu si fosfor. În timpul procesului de zvântare grăsimea devine „mono-nesaturată“, adică are un nivel ridicat de acid oleic (benefic pentru organismul uman). Singura grăsime mai bogată în acid oleic este uleiul de măsline.(vezi mai jos pentru mai multe detalii)Interval de greutate: 4,5 kg-6 kg
Produsul se livreaza fara suportul si cutitul din imaginea de prezentare.
Pentru a savura Jamonul Spaniol la adevarata sa valoare,va rugam sa respectati intructiunile de pregatire si taiere prezentate. -
Stoc epuizat
Jamon de MANGALITA ALW084
JAMONUL MANGALICA
BONE IN – REF: MG
Jamonul provine din porcul Mangalica, rasa de
porc cu par lung, provenit din Ungaria pe aceleași
linia de sânge med...
1.399 leiJAMONUL MANGALICA
BONE IN – REF: MG
Jamonul provine din porcul Mangalica, rasa de
porc cu par lung, provenit din Ungaria pe aceleași
linia de sânge mediteraneeană ca porcul Ibérico.
Greutate aproximativa 8-9kg
Pretul afisat este la bucata.
Temperatura de pastrare este de aprximativ 15-20 C intr-un spatiu aerat fara umezeala.
Produsul se livreaza fara suportul si cutitul din imaginea de prezentare.
Pentru a savura Jamonul Spaniol la adevarata sa valoare,va rugam sa respectati intructiunile de pregatire si taiere prezentate. -
În stoc
Jamon Paleta Iberica 100% de Bellota ALW135 (Pata Negra)
Paleta Iberico de Bellota/Jamonul Iberic de Bellota ocupa un loc special printre delicatesele cele mai apreciate in bucataria mondiala.
Calitatea Jamonului Iberic de Bellota este da...1.399 leiPaleta Iberico de Bellota/Jamonul Iberic de Bellota ocupa un loc special printre delicatesele cele mai apreciate in bucataria mondiala.
Calitatea Jamonului Iberic de Bellota este data de alimentatia deosebita a porcului, care ii confera carnii suculente si aromate, un gust de ghinda unic. Pasunatul in spatii generoase asigura depozitarea grasimii, de o inalta calitate, in muschii animalelor. Toate acestea ii confera carnii o textura marmorata sanatoasa, la fel cu binecunoscuta vita de Kobe. Carnea de porc iberic este perfecta, deoarece are un nivel scazut de colesterol si are un continut ridicat de acizi grasi nesaturati. Printre altele, de asemenea, contine acid folic, vitamina E, si B, precum si numeroase minerale precum cupru, fier, zinc, magneziu, calciu si fosfor. În timpul procesului de zvântare grăsimea devine „mono-nesaturată“, adică are un nivel ridicat de acid oleic (benefic pentru organismul uman). Singura grăsime mai bogată în acid oleic este uleiul de măsline. (vezi mai jos pentru mai multe informatii)Produsul se livreaza fara suportul si cutitul din imaginea de prezentare.
Pentru a savura Jamonul Spaniol la adevarata sa valoare,va rugam sa respectati intructiunile de pregatire si taiere prezentate. -
În stoc
JAMON IBERIC Pata Negra Cebo Certificada JS ALW069
Jamonul Iberic de Cebo este un tip de jamon a carui carne provine de la porc Iberic crescut în sălbăticie care a fost hrănit atat pe pășuni naturale cat și cu furaje provenite di...
1.443 leiJamonul Iberic de Cebo este un tip de jamon a carui carne provine de la porc Iberic crescut în sălbăticie care a fost hrănit atat pe pășuni naturale cat și cu furaje provenite din cereale. Calitatea Jamonului Iberic de Cebo de Campo este data de alimentatia deosebita a porcului, care ii confera carnii suculenta si arome deosebite. Carnea de porc iberic este perfecta, deoarece are un nivel scazut de colesterol si are un continut ridicat de acizi grasi nesaturati. Printre altele, de asemenea, contine acid folic, vitamina E, si B, precum si numeroase minerale precum cupru, fier, zinc, magneziu, calciu si fosfor. În timpul procesului de zvântare grăsimea devine „mono-nesaturată“, adică are un nivel ridicat de acid oleic (benefic pentru organismul uman). Singura grăsime mai bogată în acid oleic este uleiul de măsline. (vezi mai multe detalii mai jos)
Produsul se livreaza fara suportul si cutitul din imaginea de prezentare.
Pentru a savura Jamonul Spaniol la adevarata sa valoare,va rugam sa respectati intructiunile de pregatire si taiere prezentate. -
În stoc
Pachet Cadou Jamón Paleta ALW051(Pata Negra)75%BELLOTA RESERVA “JS” Paleta Ibérica 5Kg + Suport Banqueta+ Cutit Special Jamon
Jamonul Spaniol tip Paleta este de fapt spata porcului.Ca si calitate, se incadreaza in acelasi regim ca si Jamonul Iberic de Bellota , numai ca dimensiunea este mai mica fata de jamb...
1.475 leiJamonul Spaniol tip Paleta este de fapt spata porcului.Ca si calitate, se incadreaza in acelasi regim ca si Jamonul Iberic de Bellota , numai ca dimensiunea este mai mica fata de jambonul posterior iar greutatea este de aprox 5-6 kg.
La Iberic/Jamonul de Bellota carnea provine de la un porc iberic crescut in salbaticie pe pasuni, iar in ultimele luni de ingrasare a fost hranit ierburi naturale si ghinda. Pulpele de porc iberic se matureaza lent in zonele muntoase cu climat temperat, cu aer uscat in timpul verii si ierni cu temperaturi scazute. Sararea acestora se face si astazi precum odinioara, cu sare extrasa, rafinata si purificata din Marea Mediterana, urmand apoi un proces gradual si natural de transformare si maturare a pulpelor in jamboane crud-uscate.
-
În stoc
Pachet Cadou Jamón Paleta ALW161 (Pata Negra) 75% BELLOTA RESERVA “HOYOS” Paleta Ibérica 5Kg + Suport + Cutit Special Jamon
Jamonul Spaniol tip Paleta este de fapt spata porcului.Ca si calitate, se incadreaza in acelasi regim ca si Jamonul Iberic de Bellota , numai ca dimensiunea este mai mica fata de jamb...
1.475 leiJamonul Spaniol tip Paleta este de fapt spata porcului.Ca si calitate, se incadreaza in acelasi regim ca si Jamonul Iberic de Bellota , numai ca dimensiunea este mai mica fata de jambonul posterior iar greutatea este de aprox 5-6 kg.
La Iberic/Jamonul de Bellota carnea provine de la un porc iberic crescut in salbaticie pe pasuni, iar in ultimele luni de ingrasare a fost hranit ierburi naturale si ghinda. Pulpele de porc iberic se matureaza lent in zonele muntoase cu climat temperat, cu aer uscat in timpul verii si ierni cu temperaturi scazute. Sararea acestora se face si astazi precum odinioara, cu sare extrasa, rafinata si purificata din Marea Mediterana, urmand apoi un proces gradual si natural de transformare si maturare a pulpelor in jamboane crud-uscate.
-
În stoc
SET CADOU ALW072 JAMON IBERIC (Pata Negra) Cebo Certificada cu Suport si Cutit Special
Jamonul Iberic de Cebo de Campo este un tip de jamon a carui carne provine de la porc Iberic crescut în sălbăticie care a fost hrănit atat pe pășuni naturale cat și cu furaje prove...
1.499 leiJamonul Iberic de Cebo de Campo este un tip de jamon a carui carne provine de la porc Iberic crescut în sălbăticie care a fost hrănit atat pe pășuni naturale cat și cu furaje provenite din cereale. Calitatea Jamonului Iberic de Cebo de Campo este data de alimentatia deosebita a porcului, care ii confera carnii suculenta si arome deosebite. Carnea de porc iberic este perfecta, deoarece are un nivel scazut de colesterol si are un continut ridicat de acizi grasi nesaturati. Printre altele, de asemenea, contine acid folic, vitamina E, si B, precum si numeroase minerale precum cupru, fier, zinc, magneziu, calciu si fosfor. În timpul procesului de zvântare grăsimea devine „mono-nesaturată“, adică are un nivel ridicat de acid oleic (benefic pentru organismul uman). Singura grăsime mai bogată în acid oleic este uleiul de măsline. (vezi mai multe detalii mai jos)
-
-20%În stoc
SET CADOU ALW071 JAMON IBERIC (Pata Negra)Cebo de Campo Certificada JS cu Suport si Cutit Special
Jamonul Iberic de Cebo de Campo este un tip de jamon a carui carne provine de la porc Iberic crescut în sălbăticie care a fost hrănit atat pe pășuni naturale cat și cu furaje prove...
1.899 lei1.519 leiJamonul Iberic de Cebo de Campo este un tip de jamon a carui carne provine de la porc Iberic crescut în sălbăticie care a fost hrănit atat pe pășuni naturale cat și cu furaje provenite din cereale. Calitatea Jamonului Iberic de Cebo de Campo este data de alimentatia deosebita a porcului, care ii confera carnii suculenta si arome deosebite. Carnea de porc iberic este perfecta, deoarece are un nivel scazut de colesterol si are un continut ridicat de acizi grasi nesaturati. Printre altele, de asemenea, contine acid folic, vitamina E, si B, precum si numeroase minerale precum cupru, fier, zinc, magneziu, calciu si fosfor. În timpul procesului de zvântare grăsimea devine „mono-nesaturată“, adică are un nivel ridicat de acid oleic (benefic pentru organismul uman). Singura grăsime mai bogată în acid oleic este uleiul de măsline. (vezi mai multe detalii mai jos)
-
În stoc
Pachet Cadou Jamón Paleta Iberica 100%(Pata Negra)BELLOTA ALW 146 -5Kg + Suport + Cutit Special Jamon
Jamonul Spaniol tip Paleta este de fapt spata porcului.Ca si calitate, se incadreaza in acelasi regim ca si Jamonul Iberic de Bellota , numai ca dimensiunea este mai mica fata de jamb...
1.575 leiJamonul Spaniol tip Paleta este de fapt spata porcului.Ca si calitate, se incadreaza in acelasi regim ca si Jamonul Iberic de Bellota , numai ca dimensiunea este mai mica fata de jambonul posterior iar greutatea este de aprox 5-6 kg.
La Iberic/Jamonul de Bellota carnea provine de la un porc iberic crescut in salbaticie pe pasuni, iar in ultimele luni de ingrasare a fost hranit ierburi naturale si ghinda. Pulpele de porc iberic se matureaza lent in zonele muntoase cu climat temperat, cu aer uscat in timpul verii si ierni cu temperaturi scazute. Sararea acestora se face si astazi precum odinioara, cu sare extrasa, rafinata si purificata din Marea Mediterana, urmand apoi un proces gradual si natural de transformare si maturare a pulpelor in jamboane crud-uscate.
-
Stoc epuizat
JAMON IBERIC Cebo OLMEDA ALW069
Jamonul Iberic de Cebo de Campo este un tip de jamon a carui carne provine de la porc Iberic crescut în sălbăticie care a fost hrănit atat pe pășuni naturale cat și cu furaje prove...
1.599 leiJamonul Iberic de Cebo de Campo este un tip de jamon a carui carne provine de la porc Iberic crescut în sălbăticie care a fost hrănit atat pe pășuni naturale cat și cu furaje provenite din cereale. Calitatea Jamonului Iberic de Cebo de Campo este data de alimentatia deosebita a porcului, care ii confera carnii suculenta si arome deosebite. Carnea de porc iberic este perfecta, deoarece are un nivel scazut de colesterol si are un continut ridicat de acizi grasi nesaturati. Printre altele, de asemenea, contine acid folic, vitamina E, si B, precum si numeroase minerale precum cupru, fier, zinc, magneziu, calciu si fosfor. În timpul procesului de zvântare grăsimea devine „mono-nesaturată“, adică are un nivel ridicat de acid oleic (benefic pentru organismul uman). Singura grăsime mai bogată în acid oleic este uleiul de măsline. (vezi mai multe detalii mai jos)
Produsul se livreaza fara suportul si cutitul din imaginea de prezentare.
Pentru a savura Jamonul Spaniol la adevarata sa valoare,va rugam sa respectati intructiunile de pregatire si taiere prezentate. -
În stoc
JAMON IBERIC (Pata Negra) Cebo de Campo Certificada JS ALW068
Jamonul Iberic de Cebo de Campo este un tip de jamon a carui carne provine de la porc Iberic crescut în sălbăticie care a fost hrănit atat pe pășuni naturale cat și cu furaje prove...
1.836 leiJamonul Iberic de Cebo de Campo este un tip de jamon a carui carne provine de la porc Iberic crescut în sălbăticie care a fost hrănit atat pe pășuni naturale cat și cu furaje provenite din cereale. Calitatea Jamonului Iberic de Cebo de Campo este data de alimentatia deosebita a porcului, care ii confera carnii suculenta si arome deosebite. Carnea de porc iberic este perfecta, deoarece are un nivel scazut de colesterol si are un continut ridicat de acizi grasi nesaturati. Printre altele, de asemenea, contine acid folic, vitamina E, si B, precum si numeroase minerale precum cupru, fier, zinc, magneziu, calciu si fosfor. În timpul procesului de zvântare grăsimea devine „mono-nesaturată“, adică are un nivel ridicat de acid oleic (benefic pentru organismul uman). Singura grăsime mai bogată în acid oleic este uleiul de măsline. (vezi mai multe detalii mai jos)
Produsul se livreaza fara suportul si cutitul din imaginea de prezentare.
Pentru a savura Jamonul Spaniol la adevarata sa valoare,va rugam sa respectati intructiunile de pregatire si taiere prezentate. -
Promoție-31%În stoc
JAMÓN IBÉRICO PATA NEGRA de Bellota JS ALW008
Jamonul Iberic de Bellota ocupa un loc special printre delicatesele cele mai apreciate in bucataria mondiala.
Calitatea Jamonului Iberic de Bellota este data de alimentatia deosebi...
Evaluat la 5.00 stele din 53.350 lei2.299 leiJamonul Iberic de Bellota ocupa un loc special printre delicatesele cele mai apreciate in bucataria mondiala.
Calitatea Jamonului Iberic de Bellota este data de alimentatia deosebita a porcului, care ii confera carnii suculente si aromate, un gust de ghinda unic. Pasunatul in spatii generoase asigura depozitarea grasimii, de o inalta calitate, in muschii animalelor. Toate acestea ii confera carnii o textura marmorata sanatoasa, la fel cu binecunoscuta vita de Kobe. Carnea de porc iberic este perfecta, deoarece are un nivel scazut de colesterol si are un continut ridicat de acizi grasi nesaturati. Printre altele, de asemenea, contine acid folic, vitamina E, si B, precum si numeroase minerale precum cupru, fier, zinc, magneziu, calciu si fosfor. În timpul procesului de zvântare grăsimea devine „mono-nesaturată“, adică are un nivel ridicat de acid oleic (benefic pentru organismul uman). Singura grăsime mai bogată în acid oleic este uleiul de măsline.
Greutate: 8-8.5 kg
Produsul se livreaza fara suportul si cutitul din imaginea de prezentare.
Pentru a savura Jamonul Spaniol la adevarata sa valoare,va rugam sa respectati intructiunile de pregatire si taiere prezentate. -
Promoție-29%În stoc
SET CADOU ALW070 JAMÓN IBÉRICO PATA NEGRA de Bellota cu Suport si cutit special
Jamonul Iberic de Bellota ocupa un loc special printre delicatesele cele mai apreciate in bucataria mondiala.
Calitatea Jamonului Iberic de Bellota este data de alimentatia deosebi...
3.399 lei2.399 leiJamonul Iberic de Bellota ocupa un loc special printre delicatesele cele mai apreciate in bucataria mondiala.
Calitatea Jamonului Iberic de Bellota este data de alimentatia deosebita a porcului, care ii confera carnii suculente si aromate, un gust de ghinda unic. Pasunatul in spatii generoase asigura depozitarea grasimii, de o inalta calitate, in muschii animalelor. Toate acestea ii confera carnii o textura marmorata sanatoasa, la fel cu binecunoscuta vita de Kobe. Carnea de porc iberic este perfecta, deoarece are un nivel scazut de colesterol si are un continut ridicat de acizi grasi nesaturati. Printre altele, de asemenea, contine acid folic, vitamina E, si B, precum si numeroase minerale precum cupru, fier, zinc, magneziu, calciu si fosfor. În timpul procesului de zvântare grăsimea devine „mono-nesaturată“, adică are un nivel ridicat de acid oleic (benefic pentru organismul uman). Singura grăsime mai bogată în acid oleic este uleiul de măsline.
Greutate: 6,5-7,5 kg
-
În stoc
JAMÓN IBÉRICO 50% PATA NEGRA de Bellota HOYOS ALW160
Jamonul Iberic de Bellota ocupa un loc special printre delicatesele cele mai apreciate in bucataria mondiala.
Calitatea Jamonului Iberic de Bellota este data de alimentatia deosebi...
3.299 leiJamonul Iberic de Bellota ocupa un loc special printre delicatesele cele mai apreciate in bucataria mondiala.
Calitatea Jamonului Iberic de Bellota este data de alimentatia deosebita a porcului, care ii confera carnii suculente si aromate, un gust de ghinda unic. Pasunatul in spatii generoase asigura depozitarea grasimii, de o inalta calitate, in muschii animalelor. Toate acestea ii confera carnii o textura marmorata sanatoasa, la fel cu binecunoscuta vita de Kobe. Carnea de porc iberic este perfecta, deoarece are un nivel scazut de colesterol si are un continut ridicat de acizi grasi nesaturati. Printre altele, de asemenea, contine acid folic, vitamina E, si B, precum si numeroase minerale precum cupru, fier, zinc, magneziu, calciu si fosfor. În timpul procesului de zvântare grăsimea devine „mono-nesaturată“, adică are un nivel ridicat de acid oleic (benefic pentru organismul uman). Singura grăsime mai bogată în acid oleic este uleiul de măsline.
Greutate: 8-8.5 kg
Produsul se livreaza fara suportul si cutitul din imaginea de prezentare.
Pentru a savura Jamonul Spaniol la adevarata sa valoare,va rugam sa respectati intructiunile de pregatire si taiere prezentate. -
În stoc
JAMÓN IBÉRICO 75% PATA NEGRA de Bellota HOYOS ALW159
Jamonul Iberic de Bellota ocupa un loc special printre delicatesele cele mai apreciate in bucataria mondiala.
Calitatea Jamonului Iberic de Bellota este data de alimentatia deosebi...
3.350 leiJamonul Iberic de Bellota ocupa un loc special printre delicatesele cele mai apreciate in bucataria mondiala.
Calitatea Jamonului Iberic de Bellota este data de alimentatia deosebita a porcului, care ii confera carnii suculente si aromate, un gust de ghinda unic. Pasunatul in spatii generoase asigura depozitarea grasimii, de o inalta calitate, in muschii animalelor. Toate acestea ii confera carnii o textura marmorata sanatoasa, la fel cu binecunoscuta vita de Kobe. Carnea de porc iberic este perfecta, deoarece are un nivel scazut de colesterol si are un continut ridicat de acizi grasi nesaturati. Printre altele, de asemenea, contine acid folic, vitamina E, si B, precum si numeroase minerale precum cupru, fier, zinc, magneziu, calciu si fosfor. În timpul procesului de zvântare grăsimea devine „mono-nesaturată“, adică are un nivel ridicat de acid oleic (benefic pentru organismul uman). Singura grăsime mai bogată în acid oleic este uleiul de măsline.
Greutate: 8-8.5 kg
Produsul se livreaza fara suportul si cutitul din imaginea de prezentare.
Pentru a savura Jamonul Spaniol la adevarata sa valoare,va rugam sa respectati intructiunile de pregatire si taiere prezentate. -
În stoc
SET CADOU ALW160 JAMÓN IBÉRICO 50% PATA NEGRA de Bellota HOYO cu Suport si cutit special
Jamonul Iberic de Bellota ocupa un loc special printre delicatesele cele mai apreciate in bucataria mondiala.
Calitatea Jamonului Iberic de Bellota este data de alimentatia deosebi...
3.375 leiJamonul Iberic de Bellota ocupa un loc special printre delicatesele cele mai apreciate in bucataria mondiala.
Calitatea Jamonului Iberic de Bellota este data de alimentatia deosebita a porcului, care ii confera carnii suculente si aromate, un gust de ghinda unic. Pasunatul in spatii generoase asigura depozitarea grasimii, de o inalta calitate, in muschii animalelor. Toate acestea ii confera carnii o textura marmorata sanatoasa, la fel cu binecunoscuta vita de Kobe. Carnea de porc iberic este perfecta, deoarece are un nivel scazut de colesterol si are un continut ridicat de acizi grasi nesaturati. Printre altele, de asemenea, contine acid folic, vitamina E, si B, precum si numeroase minerale precum cupru, fier, zinc, magneziu, calciu si fosfor. În timpul procesului de zvântare grăsimea devine „mono-nesaturată“, adică are un nivel ridicat de acid oleic (benefic pentru organismul uman). Singura grăsime mai bogată în acid oleic este uleiul de măsline.
Greutate: 6,5-7,5 kg
-
În stoc
JAMÓN IBÉRICO 100% PATA NEGRA de Bellota ALW134
Jamonul Iberic de Bellota ocupa un loc special printre delicatesele cele mai apreciate in bucataria mondiala.
Calitatea Jamonului Iberic de Bellota este data de alimentatia deosebi...
3.399 leiJamonul Iberic de Bellota ocupa un loc special printre delicatesele cele mai apreciate in bucataria mondiala.
Calitatea Jamonului Iberic de Bellota este data de alimentatia deosebita a porcului, care ii confera carnii suculente si aromate, un gust de ghinda unic. Pasunatul in spatii generoase asigura depozitarea grasimii, de o inalta calitate, in muschii animalelor. Toate acestea ii confera carnii o textura marmorata sanatoasa, la fel cu binecunoscuta vita de Kobe. Carnea de porc iberic este perfecta, deoarece are un nivel scazut de colesterol si are un continut ridicat de acizi grasi nesaturati. Printre altele, de asemenea, contine acid folic, vitamina E, si B, precum si numeroase minerale precum cupru, fier, zinc, magneziu, calciu si fosfor. În timpul procesului de zvântare grăsimea devine „mono-nesaturată“, adică are un nivel ridicat de acid oleic (benefic pentru organismul uman). Singura grăsime mai bogată în acid oleic este uleiul de măsline.
Greutate: 8-8.5 kg
Produsul se livreaza fara suportul si cutitul din imaginea de prezentare.
Pentru a savura Jamonul Spaniol la adevarata sa valoare,va rugam sa respectati intructiunile de pregatire si taiere prezentate. -
În stoc
SET CADOU ALW159 JAMÓN IBÉRICO 75% PATA NEGRA de Bellota HOYO cu Suport si cutit special
Jamonul Iberic de Bellota ocupa un loc special printre delicatesele cele mai apreciate in bucataria mondiala.
Calitatea Jamonului Iberic de Bellota este data de alimentatia deosebi...
3.399 leiJamonul Iberic de Bellota ocupa un loc special printre delicatesele cele mai apreciate in bucataria mondiala.
Calitatea Jamonului Iberic de Bellota este data de alimentatia deosebita a porcului, care ii confera carnii suculente si aromate, un gust de ghinda unic. Pasunatul in spatii generoase asigura depozitarea grasimii, de o inalta calitate, in muschii animalelor. Toate acestea ii confera carnii o textura marmorata sanatoasa, la fel cu binecunoscuta vita de Kobe. Carnea de porc iberic este perfecta, deoarece are un nivel scazut de colesterol si are un continut ridicat de acizi grasi nesaturati. Printre altele, de asemenea, contine acid folic, vitamina E, si B, precum si numeroase minerale precum cupru, fier, zinc, magneziu, calciu si fosfor. În timpul procesului de zvântare grăsimea devine „mono-nesaturată“, adică are un nivel ridicat de acid oleic (benefic pentru organismul uman). Singura grăsime mai bogată în acid oleic este uleiul de măsline.
Greutate: 6,5-7,5 kg
-
În stoc
SET CADOU ALW145 JAMÓN IBÉRICO 100% PATA NEGRA de Bellota cu Suport si cutit special
Jamonul Iberic de Bellota ocupa un loc special printre delicatesele cele mai apreciate in bucataria mondiala.
Calitatea Jamonului Iberic de Bellota este data de alimentatia deosebi...
3.499 leiJamonul Iberic de Bellota ocupa un loc special printre delicatesele cele mai apreciate in bucataria mondiala.
Calitatea Jamonului Iberic de Bellota este data de alimentatia deosebita a porcului, care ii confera carnii suculente si aromate, un gust de ghinda unic. Pasunatul in spatii generoase asigura depozitarea grasimii, de o inalta calitate, in muschii animalelor. Toate acestea ii confera carnii o textura marmorata sanatoasa, la fel cu binecunoscuta vita de Kobe. Carnea de porc iberic este perfecta, deoarece are un nivel scazut de colesterol si are un continut ridicat de acizi grasi nesaturati. Printre altele, de asemenea, contine acid folic, vitamina E, si B, precum si numeroase minerale precum cupru, fier, zinc, magneziu, calciu si fosfor. În timpul procesului de zvântare grăsimea devine „mono-nesaturată“, adică are un nivel ridicat de acid oleic (benefic pentru organismul uman). Singura grăsime mai bogată în acid oleic este uleiul de măsline.
Greutate: 6,5-7,5 kg
-
În stoc
SET CADOU Ocazie Speciala ALW145-V JAMÓN IBÉRICO 100% PATA NEGRA de Bellota cu Suport si cutit special
Jamonul Iberic de Bellota ocupa un loc special printre delicatesele cele mai apreciate in bucataria mondiala.
Calitatea Jamonului Iberic de Bellota este data de alimentatia deosebi...
3.499 leiJamonul Iberic de Bellota ocupa un loc special printre delicatesele cele mai apreciate in bucataria mondiala.
Calitatea Jamonului Iberic de Bellota este data de alimentatia deosebita a porcului, care ii confera carnii suculente si aromate, un gust de ghinda unic. Pasunatul in spatii generoase asigura depozitarea grasimii, de o inalta calitate, in muschii animalelor. Toate acestea ii confera carnii o textura marmorata sanatoasa, la fel cu binecunoscuta vita de Kobe. Carnea de porc iberic este perfecta, deoarece are un nivel scazut de colesterol si are un continut ridicat de acizi grasi nesaturati. Printre altele, de asemenea, contine acid folic, vitamina E, si B, precum si numeroase minerale precum cupru, fier, zinc, magneziu, calciu si fosfor. În timpul procesului de zvântare grăsimea devine „mono-nesaturată“, adică are un nivel ridicat de acid oleic (benefic pentru organismul uman). Singura grăsime mai bogată în acid oleic este uleiul de măsline.
Greutate: 6,5-7,5 kg