Faina speciala pentru prajit pui -Chicken mixer 500gr ALW035
Faina speciala pentru prajit pui -Chicken mixer 500gr
FISA TEHNICA
Produs: Faina speciala pentru prajit pui cu sos de soia,
tupper 500 g si 5 kg. Santa Rita
Origine
Produs
Produs fabricat din faina de grau moale si tare, faina de porumb, boia de ardei de la La Vera, aji,
ardei si condimente naturale care adauga arome excelente, arome si texturi noi
la felul tau. Continut redus de grasimi.
15 lei
Faina speciala pentru prajit pui -Chicken mixer 500gr
FISA TEHNICA
Produs: Faina speciala pentru prajit pui cu sos de soia,
tupper 500 g si 5 kg. Santa Rita
Origine
Produs
Produs fabricat din faina de grau moale si tare, faina de porumb, boia de ardei de la La Vera, aji,
ardei si condimente naturale care adauga arome excelente, arome si texturi noi
la felul tau. Continut redus de grasimi.
organoleptic
caracteristici
Textura: aspectul tipic de faina fara bulgari.
Aroma: Paprika si mirodenii naturale. Absenta mirosurilor si aromelor straine.
Analiza microbiologica
PNT AM100
(Ufc / gr.)
Aerobic total <1×106 Escherichia Coli <1×102
Forme <1×104 Salmonella in 25 g: Absenta.
ingrediente:
Faina de grau, faina de porumb, grau de porumb, boia de ardei, piper alb, piper negru,
ardei iute, ardei iu, sare si condimente naturale. Fara conservanti si culori.
Alergenii
OMG-urile
Radiatii ionizante
Acest produs contine gluten. Nu este potrivit pentru persoanele cu celiac.
Acest produs nu contine oua, lapte, lactoza, albumina si derivatii acestora.
Acest produs nu contine OMG.
Nu este tratata prin radiatii ionizante.
Fapte nutritive (100 g)
Energie: 1439 KJ. / 339 Kcal.
Proteine: 8,30 g.
Carbohidrati: 73,50 g. Zaharuri: 1,30 g.
Grasimi 1,30 g. Grasimi saturate: 0,24 g.
Sodiu: 1,75 g Sare: 4,35 g.
Informatii logistice
Format: Sucuri de vanzare cu amanuntul cu saci
Greutate bruta: 540 gr. 5,050 kg.
Greutate neta: 500 g. 5 kg.
Primar Material de ambalare: Tapper din material plastic reutilizabil Sacuri de hartie
Unitati per cutie: 6 1
Unitati pe palet: 720 121
Cod EAN13 EAN: 84 14452011 224
Depozitare:
Termen de valabilitate:
Pastrati-le in loc racoros si uscat si afara din lumina directa a soarelui.
Temperatura de depozitare trebuie sa depaseasca 30 ° C.
Dupa deschidere, tineti-l in recipientul inchis.
12 luni. Mentinerea conditiilor de depozitare si transport.
Numarul de inregistrari Heath
RGSA: 20.07.296 / GU R.I.A. 19.40.440.
Produs si etichetat
lege.
1286/1984 Reglementari sanatoase si tehnice ale fainii si graului.
RM 1808/1991 Reglementari privind identificarea numarului lotului.
930/1992 privind etichetarea nutritionala a produselor alimentare.
1334/1999 si SR 890/2011 Reglementari generale privind eticheta.
1169/2011 Furnizarea de informatii privind produsele alimentare catre consumatori.
Ultima auditare, SEPTEMBRIE 2014
Realizat de departamentul de calitate.
LCD / MLE
Auditata de departamentul de productie
JMG
Nu există recenzii până acum.